Nota legal

El domini: http://www.icrpc.cat és propietat de l'empresa Institut Català de Recerca en Patrimoni i Cultura, amb el NIF G17924978. El domicili de l'empresa és Edifici Pia Almoina, Plaça de la catedral, 8, 17004 Girona. També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el 972 486 158 o l'e-mail:icrpc@icrpc.cat
Propietat intel·lectual i industrial:
La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de Institut Català de Recerca en Patrimoni i Cultura.
Responsabilitat en els enllaços:
Institut Català de Recerca en Patrimoni i Cultura inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. Institut Català de Recerca en Patrimoni i Cultura no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.
Protecció de dades:
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de Institut Català de Recerca en Patrimoni i Cultura amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Edifici Pia Almoina, Plaça de la catedral, 8, 17004 Girona, Ref. Protecció de dades.