EQUIP

Miquel Martí Llambrich

Llicenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona. Máster en Museologia i gestió del patrimoni cultural per la Universitat de Barcelona.

Responsable de l’Àrea de Patrimoni de l’Ajuntament de Palamós. És director del Museu de la Pesca i dels projectes culturals associats, com l’Espai del Peix, així com de la Fundació Promediterrània per a la conservació, l’estudi i la difusió del patrimoni cultural i marítim.

És coordinador tècnic de la Càtedra d’Estudis Marítims (Ajuntament de Palamós i Universitat de Girona) i membre del Grup d’Estudis Socials de la Pesca Marítima de la Universitat de Girona. Com a investigador, centra el seu treball en el patrimoni marítim i pesquer; és autor de diversos articles i coautor de l’opuscle “La pesca a Catalunya“ i del llibre “Palamós, un privilegi”.

Fou coordinador de l’Inventari del Patrimoni Marítim i Pesquer de la Costa Brava (1995-1999), en el marc de l’Inventari del Patrimoni Etnològic de Catalunya (IPEC), i ha liderat diversos projectes d’investigació en el camp de la història i el patrimoni marítim en diferents convocatòries de IRMU, AGAUR o IPEC.

Membre del Consell Editor de la Revista de Etnologia de Catalunya (Generalitat de Catalunya) i d’Estudis del Baix Empordà (IEBE).